Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

K: Mikor és mit jelenthetünk?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha gyanítja vagy tudomása van olyan cselekményről vagy eseményről, amelyek megsértik a következőket: a JUB Csoport belső szabályzata, Magatartási Kódex, zaklatás megelőzésére vonatkozó szabályzat, a nem megfelelő viselkedés megelőzésére vonatkozó szabályzat, vagy bármely más JUB kötelezettségvállalás vagy egyéb kötelező érvényű szabályok.

Kérjük, hogy bejelentését késedelem nélkül nyújtsa be, mert ennek semmilyen körülmények között nincs negatív következménye az Ön számára.

K: Hogyan vagyok megvédve, mint bejelentő?

A JUB d.o.o. gyűjti és feldolgozza a bejelentő személyes adatait (amennyiben a bejelentő továbbítja azokat), valamint az állítólagos magatartás egyéb résztvevőinek személyes adatait a vizsgálat céljából, az érvényes adatvédelmi előírások (GDPR) rendelkezéseinek megfelelően. A bejelentőnek biztosított az anonimitás és védelem a megtorló intézkedésekkel szemben. Ha azonban választ szeretne kapni a bejelentésének kezelésével kapcsolatban, továbbíthatja nekünk a kapcsolattartási adatait.
  Az anonim bejelentések esetén a webes űrlapon keresztül a rendszer nem ismeri fel a bejelentő személyazonosságát, de rögzíti az IP-adatokat, amelyeket csak az illetékes hatóság szerezhet be, mégpedig csak törvényileg előírt eljárások esetén.
  Az anonimitást megőrizni kívánó bejelentőnek nem szükséges megadnia személyes adatait az űrlapon. Ebben az esetben felhívjuk a bejelentő figyelmét, hogy a megbízható vagy további információk hiánya miatt előfordulhat, hogy a bejelentést nem lehet teljeskörűen és alaposan megvizsgálni, és nem lesz lehetséges visszajelzést küldeni a bejelentőnek.
  Az egyes esetek kezeléséhez nem szükséges személyes adatokat azonnal töröljük. Amennyiben a bejelentés alapján további eljárás indul, az adatokat a belső vagy bírósági eljárások lezárultát követő 1 évig megőrizzük.
  A JUB Group minden bejelentőnek a legmagasabb szintű védelmet biztosítja bármilyen közvetlen vagy közvetett megtorló intézkedéssel szemben.

K: Tehetek névtelen bejelentést?

Javasoljuk, hogy a kérelem benyújtásakor fedje fel személyazonosságát, mert ez megkönnyítheti a vizsgálatot és megfelelő visszajelzést ad a bejelentőnek. Azonban, ha úgy óhajtja, dönthet úgy is, hogy névtelen marad.

K: Mi a teendő a bejelentés benyújtását követően?

Javasoljuk, hogy a bejelentés benyújtásakor fedje fel személyazonosságát, mert ez megkönnyítheti a vizsgálatot és megfelelő visszajelzést biztosít a bejelentőnek. Azonban, ha úgy tetszik, dönthet úgy is, hogy névtelen marad.

K: Kihez fordulhatok további felvilágosításért vagy információért a bejelentés benyújtásával kapcsolatban?

Minden további felvilágosításért, konzultációért és információért bármikor fordulhat a JUB Csoport jogi tanácsadójához:

   email: pravo@jub.eu vagy
   telefon: +386 1 588 41 11 vagy +386 31 321-294
(angol/német nyelven).

Valamint a JUB Kft. igazgatójához, ha nem merül fel érdekkonfliktus:

   laci.feher@jub.hu, vagy +36 70 369 3275 telefonszámon (magyar nyelven), illetve
   személyesen Törökbálinti telephelyen, aki biztosítja számára a beszélgetések megfelelő szintű bizalmasságát, valamint szakmai tanácsadást és segítséget nyújt

A JUB Home painter program tipikus példákkal segíti a színárnyalat és struktúra kiválasztását.
JUBIZOL homlokzati rendszer vásárlása esetén ingyenesen elkészítjük az Ön épületének számítógépes szimulációját
Kapcsolat JUB Design Studio: JUB Kft. 2045 Törökbálint, Dulácska 1/c ;T: +36 23 511 240 E: budapest@jub.hu